Hirdetés

A Steam új frissítésével könnyebben tudjuk kezelni a tárhelyünket

|

Egy ideje már ki lehetett próbálni a Storage Manager béta verzióját, viszont mostantól mindenki számára elérhető az újragondolt letöltéskezelővel együtt.

Hirdetés

A Steam az elmúlt tizenöt év alatt már kiforrott annyira, hogy viszonylag ritkán szoktak igazán nagy változások vagy új funkciók megjelenni benne, de úgy tűnik, hogy azért akad még ötlet, ugyanis a Valve most egy egészen praktikus újdonságot vezetett be a kliensbe.

Pár hónappal ezelőtt már kipróbálható volt egy béta verzió, amelyben a teljesen új Storage Manager is helyet kapott, viszont a legújabb frissítésben már mindenki használhatja a végleges változatot.

Hirdetés

A kliens legutóbbi frissítése két nagy területet érint: az egyik a Letöltések oldal, ami sok apró újítást hozott, ami egy kicsit átláthatóbbá és kezelhetőbbé teszi az egyes letöltéseket, a másik pedig a tárhelyek kezelésére alkalmas Storage Manager, ami elsőre nem hangzik nagy cuccnak, de igazából nagyon hasznos.

A kezelő segítségével minden meghajtón megnézhetjük, hogy pontosan milyen játékok és egyéb tartalmak vannak feltelepítve, felmérhetjük az általuk elfoglalt tárhelyet, valamint átmozgathatjuk őket egyik meghajtóról a másikra, akár többet is egyszerre.

Ez utóbbi például nagyon hasznos lehet azoknak, akik esetleg szeretik egy SSD és egy HDD között mozgatni azokat a játékokat, amiket gyakran játszanak vagy azoknak, akik egyszerűen nem szeretnek letörölni dolgokat.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Az újdonságok mellett természetesen rengeteg bug is javításra került, így mindenképpen érdemes frissíteni a kliensünket. Nektek hogy tetszenek az új funkciók?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)