Hirdetés

A Starfield mellett még egy új IP-t hozhat a Bethesda

|

Ismét felbukkant a rejtélyes SPYTEAM név, amivel korábban is találkozhattunk már.

Hirdetés

Ugyan később még tovább fog bővülni a The Elder Scrolls Online, valamint a Fallout 76 túlélői is számíthatnak újdonságokra, rejtély, hogy a Bethesda mikor folytathatja az egyjátékos vonalat.

A The Elder Scrolls VI már elég rég bemutatásra került, de továbbra is keveset tudni róla, és a Fallout széria kapcsán is leginkább csak pletykákra hagyatkozhatunk. Picit enyhít a helyzeten, hogy idén várhatóan fejest ugorhatunk végre a Bethesda vadonatúj alkotásába, a Starfieldbe, de lehet, hogy a folytatások helyett még egy friss IP fejlesztését helyezi előtérbe a csapat.

Hirdetés

Egy SkullziTV streamer figyelt fel arra, hogy a Bethesda anyavállalata, a ZeniMax Studios beadott egy új védjegy-kérelmet egy rejtélyes, SPYTEAM nevezetű valamivel kapcsolatban. Ebből arra lehet következtetni, hogy a csapat hamarosan leránthatja a leplet erről az újdonságról is, ami a neve alapján egy teljesen új IP lesz, de nyilván nagyon keveset tudni róla.

Az talán biztató jel lehet, hogy látszólag elég régóta ügyködik ezen a cuccon a stúdió, ugyanis már 2018-ban is le akarták védetni ezt a nevet, egy állásajánlat alapján pedig azt gyaníthatjuk, hogy a 2016--os Doom és a Fallout 76 mögött álló Bethesda Game Studios Austin dolgozik a játékon.

Jelenleg tehát nehéz megtippelni, hogy pontosan mi ez, és nyilván a védjegy megjelenése sem garancia arra, hogy megtörténik a bejelentés a következő hónapokban, de érdemes lehet úgy készülni, hogy nem a Starfield lesz a Bethesda egyetlen új IP-ja, amit idén megismerhetünk. Remélhetőleg ez nem lassítja még tovább a TES VI fejlesztését.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)