Hirdetés

A Rocket League fejlesztői nem támogatják az online fogadást

|

Ausztráliában hamarosan Rocket League meccsekre is lehet fogadásokat kötni, viszont a fejlesztők nem igazán pártolják a játékukhoz fűződő szerencsejátékot.

Hirdetés

Az Unikrn oldalán olyan játékok meccseire fogadhatunk, mint a League of Legends, a CS:GO, a Dota 2 és az Overwatch. A felhozatal a Rocket League játékkal bővül, vagyis a felhasználóknak a Rocket League Championship Series harmadik szezonjának kezdetekor lehetőségük lesz fogadást tenni az egyik, avagy a másik csapatra, de kizárólag Ausztráliában.

A Psyonix fejlesztőcsapat igazgatója, Jeremy Dunham elmondta, hogy nem állnak kapcsolatban a szerencsejáték oldallal:

A Psyonix nem áll kapcsolatban a Unikrn oldallal, és nem támogatjuk, avagy helyeseljük az online fogadást a játékunk kapcsán.

A Unikrn vezérigazgatója, Rahul Sood ezután megerősítette Dunham állítását, miszerint semmilyen kapcsolatban nem állnak a fejlesztőcsapattal, viszont nagyon szeretik a játékukat. Egy közleményükben azt is elmondták, hogy törvényes kereteken belül bővítették a Rocket League-el azok játékok listájában, amiknél lehetőség van pénzben fogadni.

A Rocket League új játékmódja, a Dropshot március 22-én érkezett frissítés formájában ingyenesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)