Hirdetés

Már készül is az A Plague Tale: Innocence folytatása?

|

Egy francia oldal értesülései szerint jövőre fogják bejelenteni, a Focus Home Interactive pedig nem tagadta ezt.

Hirdetés

Miután hatalmas sikert aratott az Asobo Studio tavasszal megjelent akció-kalandjátéka, az A Plague Tale: Innocence, a kiadó Focus Home Interactive hamar leszerződött a csapattal egy újabb projektre. Még nem tudni, hogy ez folytatás lesz-e, vagy valami teljesen más.

Hirdetés

A francia XboxSquad magazin úgy értesült, hogy az A Plague Tale 2 már készül, 2020-ban jelentik be, és 2022-re várhatjuk a megjelenését. Azt is írták, hogy az infó - megbízhatónak tartott forrásukon keresztül - közvetlenül a Focus egyik fejesétől származik, és miután felvették a kapcsolatot a kiadóval, ugyancsak megerősítést kaptak.

A biztonság kedvéért a Eurogamer is felkereste a kiadót, a nekik küldött közlemény így szól:

"A Focus Home Interactive és az Asobo nagyon büszke az A Plague Tale: Innocence kritikusi és a közönség általi fogadtatására, valamint eladásaira. Örülünk, hogy számos díjat és jelölést kaptunk, köztük egyet a The Game Awards Legjobb történet kategóriájában. Szeretnénk, hogy a játék még több figyelmet kapjon a játékosok részéről, és ennek megfelelően promózzuk.

Tavaly bejelentettük, hogy az Asobóval még egy jövőbeli projektre szerződtünk, de soha nem állítottuk, hogy ez az A Plague Tale folytatása lesz-e vagy sem - majd akkor mondunk többet, ha eljön az idő."

Ez tehát nem egy megerősítés, de értelmezhető úgy is, hogy ha kifutott az A Plague Tale: Innocence és a díjazások által megkapta az utolsó lökést, bejelentik majd a következő részt. Addig várunk türelemmel.

Szerintetek volna értelme egy folytatásnak? Ha igen, milyen irányba lehetne elvinni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)