Hirdetés

A pandák már a spájzban vannak - itt a béta első hulláma

|

A mai nappal hivatalosan is elindult a Mists of Pandaria bétatesztje.

Hirdetés

A szerkesztőségből két mázlista (Mazur, Gyu) is örömmel konstatálta a reggeli kávéja elfogyasztása közben, hogy megérkezett a Mists of Pandaria béta meghívója.

Gyu nem volt rest és leszedte a majd 20 GB-os klienst, s röpke egy óra alatt 6-os szintű óriáspanda büszke tulajdonosa lett. Reggel gyorsan tartott egy rövid élménybeszámolót, amiből próbáltam ugyan kimaradni (nem szeretem bétákkal lelőni a jövendő WoW-os élményeket), de a játékos után caplató küldetésadó ötlete nagyon megtetszett. Végre valahára rájött valaki a Blizzard-nál, hogy az még rendben van, hogy elmegyünk a küldetés helyszínére, ott leöljük a megfelelő mennyiségű szörnyet, de a visszagyaloglás a legtöbb embernek már kínszenvedés volt (töredelmesen bevallom, magam is ezt a tábort erősítettem). Az új kiegészítőben a küldetés befejezése után a bölcs pandamester ott toporog a kijáratnál és azonnal le lehet adni nála a küldetést.

A béta meghívók tehát elkezdtek csordogálni, de ez persze nem azt jelenti, hogy az a cirka másfél millió Annual Pass-al rendelkező WoW előfizető azonnal megkapja a bétameghívót (jómagam például nem kaptam még meg). Türelem ifjú pandawanok, türelem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)