Hirdetés

A Panasonic új kézikonzolt jelentett be: érkezik a The Jungle

|

A Panasonic egyszer már megégette magát a konzolpiacon úgy 20 éve - a 3DO csúf bukás volt.

Hirdetés

Úgy látszik a szórakoztatóipari óriás már elfelejtette azt a bukást - újra megpróbál betörni a konzolok piacára a The Jungle nevű kézikonzollal.

A gépet azért fejlesztették, hogy a játékosok az MMO-ikat mindenhova magukkal vihessék. Ezért a nagyfelbontású képernyő mellett teljes QWERTY billentyűzettel, D-PADdal, gombokkal is rendelkezik. A gép csatlakozásai: mini HDMI port, micro USB port, és 3.5mm fejhallgató kimenet. Ami az egész dolog "kellemetlensége" az az, hogy a gépen Linux OS fut, ami miatt egyelőre csak böngészős MMO-kkal lehet majd játszani a The Jungle-en (kivéve azokat a játékokat, amelyeknek van Linux kliense). Aki WoW-ozni akarna vele, annak várnia kell, a Panasonic meg tudja-e győzni a Blizzardot egy Linux portra...

A kommentelők között szinte csak és kizárólag a "'FAIL" szó szerepel, úgy itélik meg több hírportálon is, hogy a The Jungle eleve bukásra van ítélve - pedig bejelentettek hozzá egy Battlestar Galactica MMO-t is.

Ha abból indulunk ki, hogy böngészős MMO-kkal sok millióan játszanak, illetve az új szabvány, a HTML 5 segítségével sokkal jobb böngészős játékokat lehet majd írni, akkor a The Junglenek talán van esélye - esetleg kéne bizniszelni a Sonyval a Free Realmsról... A jövőben kiderül, mi lesz a the Jungle sorsa.

Íme a konzol teasere:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)