Hirdetés

A legkeményebb mobil Alien!

|

A noteszgépek alapvetően a mobilitást szolgálják, ugyanakkor ez utóbbi oltárán nem feltétlenül kell feláldozni, a teljesítményt!

Hirdetés

Az Alienware ehhez mérten bejelentette Area 51 M17X névre hallgató játékosoknak szánt notebookját. A meglehetősen szofisztikált külsejű gépből tényleg nem spóroltak a hardverekkel. A zökkenőmentes játékélményért Intel Core 2 Extreme X9000-es processzor és két db SLI-ben hajtott Nvidia GeForce 8800M GTX felel. A tároló kapacitást egészen 1,5 TB-ig emelhetjük. Ez utóbbi az alap 500GB-os meghajtó mellett elhelyezett dupla „SmartBay" segítségével valósítható meg. A HDD-k RAID 0-ás tömbbe vannak rendezve. A teljesítmény ezen szintje mobil eszközben igen hajmeresztőnek hat, hiszen ehhez rengeteg áram is kell. A mobilitás megtartása végett az energia felhasználási profilok közé bekerült a „stealth" mód. Amennyiben ez az opció aktív, a VGA-k és a CPU jóval alacsonyabb teljesítményen üzemel.

 

alien.jpg

 


Ahogy már fentebb szóba került az új földönkívüli külseje igen letisztult. Semmi csicsa semmi extrázás, csak a masszív fekete felépítmény, ami megmutatja: nem kispályás cuccal van dolgunk. A formatervezők ugyanakkor még is csak csempésztek egy kis fényt a dolgokba. A billentyűzet ugyanis ki van világítva, csak úgy mint az Alienware logója, a touchpad és a gyorsgombok. A fényforrás színét egész széles skálán állíthatjuk, ami jópofa extrának számít egy ilyen komoly teljesítményre képes gépen. A teljes specifikációért és leírásért kattints ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)