Hirdetés

A Halo: Reach már Xbox LIVE tartalmakkal érkezik Magyarországra

|

a Microsoft egy különleges akcióval kedveskedik a játékot előrendelő vásárlóknak

Hirdetés

2010 szeptember 14-én kerül az üzletek polcaira a legendás Halo sorozat befejező része a Halo: Reach, amely megjelenése alkalmából a Microsoft egy különleges akcióval kedveskedik a játékot előrendelő vásárlóknak.


Azok akik a viszonteladóknál vagy azok online felületein a játék bármely kiadását előrendelik (Standard, Limited, Legendary)minden eddiginél jobb ajándékban részesülnek, ugyanis megkapják a Halo Wars című játékot is.
Hogy a Halo:Reach szeptemberi megjelenése és az Xbox LIVE novemberi bevezetése még emlékezetesebb pillanat lehessen, ezért a játékot fejlesztő Bungie és a Microsoft még egy speciális ajándékkal kedveskedik az előrendelők számára. Az előrendelő vásárlók a játékkal együtt megkapnak egy LIVE kódot, amelyet az Xbox LIVE magyarországi bevezetésének kezdetétől, 2010 novemberétől lehet majd érvényesíteni. A kód hozzáférést biztosít egy a kampányban és a többjátékos módban is használható speciális "Spartan Recon" sisakhoz.



A Halo: Reach megjelenése más szempontból is mérföldkőnek számít, hiszen ez lesz az első Microsoft által forgalmazott Xbox 360 játék amely hazai kiadásában is megtalálhatóak lesznek az Xbox LIVE kódok a letölthető kölönleges tartalmakért. Ezért minden vásárló 48 órás Xbox Live Gold tagságot is kap szintén ajándékba, így mindenki bepillantást nyerhet az Xbox LIVE izgalmakkal és élményekkel teli világába.
A "Limited" verzió vásárlói egy exkluzív elit páncélt kapnak a multiplayer csatákhoz, míg a "Legendary" kiadás vásárlói az elit páncél egy különleges változatát kapják meg.
Mivel Magyarországon a rendkívüli érdeklődésnek köszönhetően két nap alatt elővételben elfogyott a játék "Legendary" kiadása, ezért a rajongóknak javasolt mihamarabb előrendelni az extrákban bővelkedő "Limited" változatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)