Hirdetés

A Far Cry 7 már online-orientált lehet, és az egész szériát felrázhatja

|

Radikális változtatásokkal kukázná a jól bevált Far Cry receptet a Ubisoft?

Hirdetés

Egyértelmű, hogy a Far Cry a Ubisoft egyik legnépszerűbb sorozata, még úgy is, hogy már sok rész óta szinte ugyanazt a sémát követi a cselekmény és a játékmenet szempontjából is.

Úgy néz ki, még manapság is szórakoztató nyitott világban szabadságharcosként küzdeni egy despota ellen, hiszen kapott jó értékeléseket is a Far Cry 6, de ennyi idő után sokan örülnének már némi vérfrissítésnek, amit a közösség szóvá is tett az elmúlt napokban.

Hirdetés

Lehet, hogy a következő Far Cry el is hozza a megváltást, ugyanis az Axios Gaming hírlevél társszerzője, Stephen Totilo szerint a Ubisoft is tudja, hogy elérkezett az a pont, amikor is fel kell rázni a dolgokat.

Bizonyos forrásokra hivatkozva Totilo úgy véli, hogy a stúdió jóval online-orientáltabb módon közelíti meg a sorozat folytatását, ami elég sok mindent jelenthet, de lehet, hogy búcsút inthetünk az egyjátékos kalandoknak.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Korábban a Bloomberg gyakran jól értesült munkatársa, Jason Schreier is feldobta, hogy a Far Cry 7 radikálisan új irányt vehet, szóval egyre gyanúsabb, hogy a Ubisoft szakít a bevett formulával. Az Assassin's Creed esetén egész jól sült el az Origins résszel indult szerepjátékosabb vonal, tehát nem biztos, hogy rossz lesz az esetleges megújulás. Persze kérdéses, hogy szükséges-e online környezetbe beleerőltetni a Far Cry nevet.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)