Hirdetés

A Fall Guys csapata egy szívmelengető videóval kíván kellemes ünnepeket minden rajongónak

|

Boldog, babos karácsonyt minden versenyzőnek!

Hirdetés

Az idei év sok szempontból is problémás volt: az év jelentős részét sokan otthon töltötték, hogy megóvhassák magukat és szeretteiket. Szerencsére érkezett rengeteg kiváló játék, hogy elfeledtesse velünk a bezártság érzését, a Fall Guys érkezése pedig egyértelműen az év egyik fénypontja volt.

Rengetegen rárepültek a Mediatonic csodájára, és a fejlesztők igyekszik is meghálálni ezt olyan cukiságokkal, mint a most érkezett karácsonyi köszöntés.

Hirdetés

Egy cuki CGI bab jön-megy a karácsonyi szellem jegyében, és kedvenc családjával készül a karácsonyi ünneplésre. Még ha nem is kifejezetten ügyes, a szíve a helyén van.

Legalábbis addig, amíg a család le nem ül a kanapéra és neki nem állnak játszani, mert akkor nincs menekvés! Valószínűleg a legtöbb gamer családban is hasonló lesz a helyzet. Ti melyik játékkal fogjátok összerántani a háziakat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)