Hirdetés

A Company of Heroes 3 új videójában a dinamikus kampányt ismerhetjük meg

|

A játék egyik legnagyobb újításába ad betekintést egy fejlesztői napló.

Hirdetés

Régóta vártak rá a rajongók, hogy trilógiává bővüljön a Relic Entertainment második világháborús stratégiai sorozata, a Company of Heroes, a Sega támogatásával pedig ez 2022-ben meg is fog valósulni, és az eddigi információk alapján minden eddiginél részletesebb és élvezetesebb játékélményben reménykedhetünk. A legutóbbi fejlesztői videóban a játékmenetről meséltek nekünk a stúdió munkatársai, ezúttal viszont a folytatás "sztárja" kapta a reflektorfényt. 

Ez a dinamikus kampány, ahol egy sandboxként működő, nagy térképen menedzselhetjük a teendőinket: utánpótlási vonalak létrehozását, légi- és tüzérségi csapások elrendelését, városok felszabadítását, kémhálózat működtetését és hasonlókat.

Hirdetés

Az alábbi összeállítás ebbe enged az eddigieknél több betekintést az új rendszerekbe, a döntésekbe, amiket a játékosoknak meg kell majd hozniuk és abba is, hogy a dinamikus kampány milyen egy a klasszikus RTS-be keverve.

Valamikor 2022-ben majd mi is megtapasztalhatjuk mindezt egy PC birtokában. Nektek hogy tetszik eddig az irány?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)