Hirdetés

A CCP még mindig össze akarja hozni az EVE Online FPS-t

|

A srácok évek óta próbálkoznak, most pedig épp a londoni csapatukkal próbálják FPS-ben elénk tárni az EVE Online világát.

Hirdetés

A CCP 2013 óta vágyik arra, hogy összehozzon egy EVE Online világában játszódó, keményvonalas, többszereplős lövöldét. Az első projektjük a Dust 514 volt, amivel össze akarták olvasztani az MMO-t a taktikai FPS műfajával, de ez mindössze néhány évig futott, PlayStation 3-exkluzivitása biztosan nem segített népszerűségén.

A második próbálkozás a Project NOVA volt, amit a tesztelőik unalmasnak és fantáziátlannak éreztek. A CCP visszatért a tervezőasztalhoz, és azóta is ott ücsörög.

Hirdetés

Persze még mindig nem adták fel a projektet: most éppen a Fanfest megnyitóján beszéltek arról, hogy a londoni csapatuk egy lövöldén dolgozik.

"Egy EVE világában játszódó, keményvonalas, sci-fi FPS koncepciója még mindig nagyon népszerű, így a CCP elkötelezte magát egy innovatív játék mellett, ami elképesztő atmoszférát és pörgős játékélményt kínál majd."

Hogy bátor-e vagy botor ez a fajta kitartás, azt mindenki döntse el maga. Egyelőre mi azt tanácsoljuk, hogy várjuk meg, amíg mutatnak is belőle valamit.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)