Hirdetés

A Carrion című horrorban te vagy az emberevő szörny

|

A Devolver Directen kiderült, hogy még júliusban elrajtol a Carrion, amelyben mi vagyunk a kegyetlen, vérre és emberi húsra éhező gonosz.

Hirdetés

Ha már eleged van abból, hogy a horrorjátékok szörnyei a frászt hozzák rád, a két éve bemutatott Carriont neked találták ki, ugyanis ebben a platformerben te lehetsz a csápos rondaság, amitől rettegnek még a marcona katonák is. Az ősszel kiadott demó után a mai Devolver Directen végre kiderült a megjelenési dátum és megtudtuk, mikor játszhatunk a végleges változattal.

Hirdetés

Ezt egy új előzetesben hozta el a kiadó, amiben természetesen az általunk irányított szörny eszköztárából és a ránk váró kihívásokból is kapunk egy kis ízelítőt, mindezt lejjebb leshetitek meg. Ha épp nincs türelmetek kivárni a trailer mindössze hetvenhárom másodperces hosszát, itt is leírjuk nektek, hogy a Carrion július 23-án jelenik meg PC-re, Nintendo Switchre és Xbox One-ra.

Ti kipróbáljátok majd a fordított horrorjátékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)