Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 2 kampánya bővülhet a megjelenés után is

|

Egy iparági bennfentes szerint az Infinity Ward nem csak a multit bővíti majd DLC-vel.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 2 esetében nem követi el azt a hibát az Infinity Ward, hogy csak a multiplayerre koncentráljon, amit a legutóbbi előzetes is alátámaszt, hiszen filmszerű kampányt ígért a kedvcsináló. A sztori a napjainkban játszódik, évekkel azután, hogy John Price százados létrehozta az elit osztagát, a Task Force 141-et, amelynek olyan ismert arcok a tagjai, mint Kyle "Gaz" Garrick, Simon "Ghost" Riley és John "Soap" MacTavish. 

Karaktereinknek egy privát katonai vállalattal kell felvenniük a harcot, de meggyűlik majd a bajuk az Al-Qatala terrorszervezettel és a Las Almas drogkartellel is, szóval unalomról szó sincs, és ha beigazolódnak a legújabb értesülések, akkor nem csak az alapjáték gondoskodik majd küldetésekről.

Egy iparági bennfentes, Hope szerint a Call of Duty: Modern Warfare 2 2023 végén kapni fog a kampányt bővítő DLC-t, amely egy pályacsomaggal együtt jelenhet meg, ezek a térképek pedig számos ikonikus helyszínt tartalmazhatnak a korábbi Call of Duty címekből, például a 2009-es eredeti Modern Warfare 2-ből is, de a válogatás merít az Infinity Ward, a Treyarch és a Sledgehammer katalógusából is.

Hirdetés

Persze Hope szavait semmi sem támasztja alá, de a szivárogtatónak már korábban is voltak jó tippjei, amik beigazolódtak, szóval ha nem is hiszünk neki, odafigyelni érdemes rá.

Ez a lépés azért sem lenne meglepő, mivel a jelentések alapján az Activision jövőre nem bővíti a Call of Duty franchise-t, az egy évnyi kimaradást pedig azzal ellensúlyozhatják, hogy meghosszabbítják a Modern Warfare 2 támogatását - ebbe a képletbe pedig nagyon is beleillik egy kampány DLC.

Persze előbb várjuk meg, hogy egyáltalán megjelenjen az új rész, amely október 28-án érkezik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re (azok, akik előrendelték a játékot, már egy héttel előbb, október 20-ától tolhatják majd a kampányt). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)