Hirdetés

A Bethesda újdonságával és még hat játékkal bővül májusban a Game Pass

|

Igazi csemegékre csaphatnak le ebben a hónapban is az előfizetők a Microsoft szolgáltatásának előfizetői.

Hirdetés

Még be sem fejeztük azokat a játékokat, amik április második felében kerültek be a Game Pass kínálatába (emlékeztetőül, olyan címek jöttek, mint a Minecraft Legends, a Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly, a Medieval Dnyasty és a The Last Case of Benedict Fox), máris bejelentette a Microsoft, hogy az előfizetők milyen érkezőknek örülhetnek május folyamán. 

A hónap kiemelt címe egyértelműen az Arkane Studios vámpíros lövöldéje, a Redfall, amely a sajtótól ugyan nem kap túlságosan előkelő pontszámokat, viszont a Game Pass-szal keveset veszíthet az, aki ad neki egy esélyt és kipróbálja, hátha nem egyezik a véleménye a kritikusokéval. 

Hirdetés

Mielőtt azonban rátérnénk, hogy május első felében mik jönnek, muszáj felhívnunk rá a figyelmet, hogy szokás szerint ismét ki fognak kerülni játékok a szolgáltatásból, május 15-én távozik a Her Story, a Before We Leave, a Hearts of Iron IV, az Umarangi Generation és a Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition is, de addig még van időtők pótolni azt, ami érdekel. 

Ha valaki esetleg lemaradt volna róla, a Quantum Break visszakerült, a Grounded vadonatúj frissítést kapott, a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga május 4-e alkalmából egy ingyenes Luke Starkiller karaktert kap, és a Madden NFL 23-hoz is jött egy csomag, az EA Play Ultimate Team Pack. 

Május 2. 

  • Redfall - PC, konzol, felhő

Május 4. 

  • Ravenlok - PC, konzol, felhő

Május 8. 

  • Weird West: Definitive Edition - konzol

Május 9.

  • Shadowrun Trilogy - PC 

Május 11.

  • Fuga: Melodies of Steel 2. - PC, konzol, felhő

Ti melyiket tervezitek kipróbálni?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)