Hirdetés

A 10 legaddiktívabb flash játék

|

Mindenki szeret flash játékokkal szórakozni, főleg ha az unalmas munkahelyi perceket kell valahogy feldobni. Most megtudjátok, mivel mulatjuk nem létező szabadidőnket két cikk megírása között.

Hirdetés

Gyűjteményünk összeállítása során több szempontot is figyelembe vettünk (például az ABC sorrendet - ez volt a legnehezebb), próbáltuk a gondolkodós, ügyességi, akció, és egyéb kategóriák legjobb elemeit kiemelni. Kicsiny listánk persze csak egy aprócska csillag a nagy világegyetemben, így aztán ha a Te kedvenced nem szerepel rajta, akkor ne habozz közkinccsé tenni a kommentekben!

 

Bejeweled
Szépek, színesek, és még csillognak is. A Diamond Mine nyomdokain haladó játékban a különféle színű és formájú drágaköveket kell úgy rendezni, hogy három hasonló egymás mellé kerülve végül kiessen a tábláról. Drágaszágom!

 

flash1.jpg

 

Chimgam
Nagyon beteg. Dobjunk egy hüvelykujjat a farba, és kerüljük el, hogy a fejünkre pottyantsa végtermékét. Nagymamikat vagy konzervatívabb szülőket inkább ne vegyünk be a játékba, elég, ha mi tudjuk, mire pazaroljuk felesleges energiánkat.

 

flash2_1.jpg

 

Bow Man
Ha nem érted, miért istenítik annyira egyesek Robin Hoodot vagy Tell Vilmost, akkor most majd rájössz. Vigyázat, ne próbáld ki otthon! Ne! Tényleg ne!

 

flash3.jpg

 

Desktop Tower Defense
Az asztalra borulva a nyuszis magazin legutóbbi címlaplányáról álmodozó unatkozó irodista meglepve tapasztalta, hogy kártevők támadták meg a kávéját. Persze minek ide rovarirtó, szereljünk fel inkább taktikusan néhány ágyút, aztán hulljon a férgese!

 

flash4.jpg

 

Neopets Hasee Bounce
Libikókázás gnóm nemistudommikkel. A faágakról leugrálva cél, hogy minél több extra pontocskát szerezzünk társunkat a fellegekbe repítve. Nem túl nehéz, nem is túl változatos, de valamiért mégiscsak egészen magával ragad.

 

flash5.jpg

 

Line Rider
Ha Téged is idegesítenek a telente visongatva szánkózó nyeretlen kétévesek, elérkezett a virtuális bosszú ideje. Picassot megszégyenítve rajzolj egy pályát, majd engedd útjára a bátor hómániást. A játék két szempontból is izgalmas, attól függően, hogy nyaktörő mutatványokra vágysz, vagy minél hosszabb szánkázásra. Rénszarvast befogni nem ér.

 

flash6.jpg

 

The Last Stand
Túlélőtúra zombi módra. A jobb sarokban A Hős, a bal sarokban néhány százezernyi zombi. Resident Evil fanoknak kötelező darab, választható fegyverekkel és rémesen humorosan gusztustalan zombikkal.

 

flash7.jpg

 

Portal
Kell erre még valamit mondanunk? Aki kimaradt az Orange Box élményeiből, vagy már ronggyá játszotta a Portal, az most két dimenzióban is kipróbálhatja, hogy milyen itt is lenni, meg ott is.

 

flash8.jpg

 

The Helicopter Game
Ha lenyomva tartod a bal egérgombot, a helikopter felemelkedik, ha elengeded lesüllyed. Mindez irtó egyszerűnek hangzik, ám az akadályokra is odafigyelve csak a Medicopter 117-en edződött játékosok nem kenődnek fel az első kőtömbre díszes tűzijátékot okozva.

 

flash9.jpg

 

YetiSports
Nincsenek öreg emberek, csak régi viccek - tartja a rendkívül frappáns mondás. Hófehér jaguá... akarom mondani yetink nyolc epizódon keresztül kínozza a pingvineket - aki eddig nem tapasztalta, milyen frenetikus élmény baseballütővel diszkréten fenéken paskolni ezeket az aranyos kis lényeket, az azonnal próbálja ki!

 

flash10.jpg

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)