Hirdetés

Augusztusban beindul az őszi játékszezon

|

Jön az első nagy hullám, és már azt is látjuk, hogy szeptemberben sem lesz sok időnk pihenni.

Hirdetés

Remnant: From the Ashes - augusztus 20. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Darksiders III-ért felelős Gunfire Gamesnél egy TPS is készül, ami még a háromfős csapatokat is komoly kihívás elé állítja, nemhogy azokat, akik egyedül vágnak neki a szörnyekkel teli, posztapokaliptikus világnak.  

Rad - augusztus 20. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Double Fine Productionst bekebelezte ugyan a Microsoft, de a Radet még a Bandai Namco Entertainment fogja kiadni. Egy olyan, különleges világ szolgál az események helyszínéül, ahol kétszer is eljött az apokaplipszis. Ezt a barátságtalan környezetet járhatjuk körbe, hogy lecsapjunk mindent, ami nem akar velünk barátkozni.

Life is Strange 2: Episode 4 - augusztus 22. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Páran talán még lázba tudnak jönni attól, hogy érkezik a Life is Strange 2 negyedik része, melyben - kapaszkodjatok meg - a srácok folytatják útjukat Mexikó felé. Trailer még nincs, úgyhogy álljon itt egy kép egy korábbi részből:

Black Desert Online - augusztus 22. - PlayStation 4

A koreai MMO nem tündököl már úgy, mint régen, viszont most kaphat még egy esélyt PlayStation 4-en. 

Oninaki - augusztus 22. - PC, PlayStation 4, Switch

A Tokyo RPG Factory RPG-jében elsősorban démonokkal kell megküzdenünk, és holtak lelkeit átjuttatni a túlvilágra.

Control - augusztus 27. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Remedy Entertainment újdonsága teljesen szürreális lesz. Egy titkos kormányzati szerv ügynökét irányítjuk, aki egy paranormális főhadiszálláson küzd meg a valóságot eltorzító és katonákat megszálló, gonosz ellenféllel. Használhatunk képességeket, egy átalakuló fegyvert, és egyre nagyobb területen mászkálhatunk majd. A koncepció kétségtelenül egyedi és kreatív, reméljük, a végeredmény is jó lesz.

MXGP 2019 - augusztus 27. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Idén sem marad el a kötelező MXGP játék, mely ezúttal pályaszerkesztővel és egy szabad gyakorlásra kitalált pályával bővül.

World of Warcraft Classic - augusztus 27. - PC

A Nostalrius szerver bezáratásakor a Blizzard számára is egyértelművé vált, hogy a játékosok nagyon hiányolják az eredeti, kiegészítők nélküli World of Warcraft által kínált élményt. Emiatt születik meg a World of Warcraft Classic, mely 2006-ig, az 1.12.1-es patch megjelenéséig tekeri vissza az időt. A szintkorlát 60 lesz, a játékmechanikák a régiek maradnak, és minden kényelmetlenséget visszahoznak, amin esetleg később javítottak, hogy az élmény tényleg a régi legyen. A megjelenés után hullámokban bővítik majd raidekkel és battlegroundokkal.

Hunt: Showdown - augusztus 27. - PC

A Crytek meglepően jó, a PvP és PvE élményt ötvöző multis játéka elhagyja a korai hozzáféréses szakaszt, és augusztus végén PC-re, valamint Xbox One-ra (később PS4-re) is megjelenik teljes változatban. Érdemes most lecsapni rá, mert az ára a megjelenéskor emelkedni fog.

The Bard's Tale IV: Barrows Deep Director's Cut - augusztus 27. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Nem sikerült olyan jól a The Bard's Tale visszatérése, mint azt a fejlesztők remélték, de most a Director's Cut kiadással próbálnak újabb lökést adni neki. A 2.0-s frissítést hízlalták akkorára, hogy úgy látták, külön megnevezéssel kell illetni; a játék új funkciókat kap, új sztoriszállal, ellenfelekkel és dungeonnel bővül, frissítik a motort, az inventorykezelést, optimalizálják egy kicsit az egészet, javítanak mindenen, amin javítani kell, és lehetővé teszik, hogy a fejtörők iránt nem rajongó játékosok átugorják azokat. A konzolos változatok is a hónap végén jelennek meg.

Ancestors: The Humankind Odyssey - augusztus 27. - PC

Patrice Désilets, az Assassin's Creed sorozat atyja új csapatával és a Take-Two támogatásával dolgozik egy egyedi projekten. Az Ancestorsban a távoli múltba kerülünk, majmokként kell a túlélésért küzdenünk. Nagy hangsúlyt kap a felfedezés, nekünk kell rájönni arra, hogy mi ehető és mi nem, miközben nagyobb, erősebb állatok vadásznak ránk. A konzolos változatokat decemberre ígérik.

Wreckfest - augusztus 27. - PlayStation 4, Xbox One

Már nem mertünk hinni abban, hogy elkészül a Wreckfest PS4-re és Xbox One-ra is, de több mint egy évvel a PC-s megjelenés után konzolokon is játszhatjuk a FlatOut sorozat szellemi utódját. Aki szereti, ha törnek a járgányok, ezt is imádni fogja.

The Lord of the Rings: Adventure Card Game - augusztus 29. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Korai hozzáféréssel már elérhető, de teljes változatban most jelenik meg A Gyűrűk Ura kártyajáték. Az univerzum hőseiből építhetünk paklit, hogy a sztori küldetéseit teljesítve, akár egy barátunkkal együtt küzdjünk meg Szauron seregeivel.

Astral Chain - augusztus 30. - Switch

Az év elején jelentették be az Astral Chaint, melyen a PlatinumGames dolgozik, és a Nier: Automata vezető dizájnere, Takahisa Taura, valamint a Devil May Cry és a Bayonetta sorozatok atyja, Hideki Kamiya felügyelik a fejlesztést. Egy akciójáték lesz, amiben egyszerre irányítjuk a főszereplőt és a Legion nevű fegyverek egyikét, melyet a karakter képességeivel ötvözve brutális kombókat hozhatunk össze. A Legion a nyomozós részeknél is segítségünkre lesz.

Blair Witch - augusztus 30. - PC, Xbox One

Nem lett kimondottan jó horrorjáték a Layers of Fear 2, a Blair Witchet is fejlesztő Bloober Team legfrissebb alkotása. Az Ideglelés franchise-hoz kapcsolódó játék azonban teljesen rámegy a rémisztgetésre, és ebben egyik eszköze a kézikamera lesz. Egy visszavonult rendőrnyomozó és kutyája segítségével járhatunk egy rejtélyes ügy nyomába, de az erdőben olyan dolgokat találhatunk, amiket soha nem szerettünk volna látni.

Man of Medan - augusztus 30. - PC, PlayStation 4, Xbox One

És ha már horror: az Until Dawn alkotói visszatérnek ahhoz, amihez igazán értenek, és pár vegyes fogadtatású VR-játék után egy antológián dolgoznak. A The Dark Pictures széria első része lesz a Man of Medan, melyben egy csapat fiatal vakációzni megy a tengerre, de egy vihar következtében egy elsüllyedt szellemhajón találják magukat. A döntéseink súlyos következményekkel járhatnak. Másokkal közösen is játszhatjuk majd, ha összegyűlik egy baráti társaság.

Pine - augusztus - PC, Switch

A Pine egy nyílt világú kalandjáték lesz. Egy fiatal fiú áll a középpontjában, aki egy olyan világban él, ahol az embereknél jóval okosabb lények mászkálnak. Üzletelhetünk, harcolhatunk, felfedezhetünk, küzdhetünk a túlélésért.

Anodyne 2: Return to Dust - augusztus - PC

Az Anodyne 2 látványvilága elsőre furcsa lehet: az első rész a klasszikus RPG-ket idézte, a második a PS1-es és N64-es korszaknak állít emléket. Egy 3D-s kalandjáték lesz, melyben szabadon kalandozhatunk.

2019. szeptemberi játékmegjelenések

Spyro: Reignited Trilogy - szeptember 3. - PC, Switch
Catherine: Full Body - szeptember 3. - PlayStation 4, PlayStation Vita
Torchlight II - szeptember 3. - PlayStation 4, Xbox One, Switch
Conan Chop Chop - szeptember 3. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch
Last Oasis - szeptember 3. - PC
River City Girls - szeptember 5. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch
Monster Hunter World - Iceborne - szeptember 6. - PlayStation 4, Xbox One
Gears 5 - szeptember 10. - PC, Xbox One
eFootball PES 2020 - szeptember 10. - PC, PlayStation 4, Xbox One
GreedFall - szeptember 10. - PC, PlayStation 4, Xbox One
Lethal League Blaze - szeptember 12. - PlayStation 4, Xbox One, Switch
Daemon X Machina - szeptember 13. - Switch
Borderlands 3 - szeptember 13. - PC, PlayStation 4, Xbox One
Star Wars Pinball - szeptember 13. - Switch
Bus Simulator - szeptember 17. - PlayStation 4, Xbox One
Truck Driver - szeptember 19. - PlayStation 4, Xbox One
Police Stories - szeptember 19. - PC, Switch
Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remastered - szeptember 20. -  PC, PlayStation 4, Switch
LEGO Jurassic World - szeptember 20. - Switch
AI: The Somnium Files - szeptember 20. - PC, PlayStation 4, Switch
The Legend of Zelda: Link's Awakening - szeptember 20. - Switch
Nintendo Switch Lite - szeptember 20.
Baldur's Gate - Enhanced Edition - szeptember 24. - PlayStation 4, Xbox One, Switch
Baldur's Gate: Siege of Dragonspear - szeptember 24. - PlayStation 4, Xbox One, Switch
Baldur's Gate II - Enhanced Edition - szeptember 24. - PlayStation 4, Xbox One, Switch
Icewind Dale - Enhanced Edition - szeptember 24. - PlayStation 4, Xbox One, Switch
Planescape: Torment - Enhanced Edition - szeptember 24. - PlayStation 4, Xbox One, Switch
The Surge 2 - szeptember 24. - PC, PlayStation 4, Xbox One
Contra: Rouge Corrps - szeptember 26. - PC
Stygian: Reign of the Old Ones - szeptember 26. - PC
FIFA 20 - szeptember 27. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch
Code Vein - szeptember 27. - PC, PlayStation 4, Xbox One
Tropico 6 - szeptember 27. - PlayStation 4, Xbox One
Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age (Definitive Edition) - szeptember 27. - Switch
WRC 8 - szeptember - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)