Hirdetés

Ezekbe a játékokba érkezett meg a karácsony

|

December 13-ától számos játékban húzhatunk piros sapkát, hogy a szeretet ünnepének jegyében a Kis karácsony, nagy karácsony dallamára mészároljuk le az ellenfeleinket.

Hirdetés

December 13-a nemcsak azt jelenti, hogy 10 napotok maradt megvenni a karácsonyi ajándékokat, hanem azt is, hogy számos játékban kezdetét veszi valamilyen ünnepi esemény, melynek keretein belül a fejlesztők számos extrával kedveskednek a téli szünetben otthon pihengető rajongóknak. Összegyűjtöttük, amit talltunk, de ha a kedvencetek lemaradt a listáról, tegyétek hozzá kommentben.

Overwatch

Elindult többek közt a Blizzard lövöldéjének szezonális eseménye, amivel együtt számos új skin, emote, ikon és győzelmi beállás is érkezett. Torbjörn megkapta végre a Mikulás skint, a King's Row pálya pedig szintén felölti ünnepi ruháját. Az új játékmódban Mei áll a középpontban

Destiny

Elrajtolt a PlayStation Experience-en bemutatott The Dawning is, amely egészen január 3-ig várja a Destiny rajongókat. Ennek apropóján visszatért a Sparrow Racing League, átdolgozták a Strike-okat, megjött az új Record Book, újra beszerezhetjük az Ice Breakert, valamint meglepetés ajándékok és a karácsony alkalmából feldíszített Tower várja a rajongókat.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered

A megjelenéskor csak 10-et kaptunk meg a klasszikus Modern Warfare többjátékos pályák közül, az Activision pedig épp 13-ára időzítette a bővítést. Már a Bloc, Countdown, Pipeline, Showdown, Strike és Wetwork mapokon is gyilkolászhatunk, valamint visszatért a rajongók kedvence, a Winter Crash is. A DLC-vel két játékmód, a Gun Game és a Hardpoint is bekerült a rendszerbe.

Hitman

A 47-es ügynök is karácsonyi bevetésre indul, méghozzá a karácsonyi hangulatot árasztó Párizsba, ahol Mikulásnak öltözve kell feltartóztatnunk két tolvajt (a Reszkessetek Betörők két tolvaját, egész pontosan). A Holiday Hoarders misszió nem váltja le a jelenleg is játszható Showstoppert, mi választhatjuk ki, hogy melyiket akarjuk teljesíteni. A DLC ingyenes, a fejlesztők azonban szeretnék, ha a játékosok jótékonykodnának egy kicsit, ezért arra kérik a rajongókat, hogy támogassák a Nemzetközi Rákkutatási Alapot.

Battlefield 1

Bár nem kifejezetten karácsony, a Battlefield 1 prémium előfizetők és a Hellfire pakkal rendelkező előrendelők is 13-án kapták meg a legújabb frissítést, ami a többiek számára egy hét múlva válik elérhetővé. Ezzel kerül be a játékba a Giant's Shadow map, illetve az új gránátvető. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)