Hirdetés

2013-ra csúszik a Metro: Last Light

|

A THQ elcsúsztatta egészen 2013-ig a Metro 2033 folytatását, finomításra és a játék hibáinak javítására hivatkozva.

Hirdetés

A THQ 2010-ben napvilágot látott poszt-apokaliptikus belső nézetes lövöldéje kellemes meglepetés volt az akkori felhozatalban, és hibáinak, valamint bogarainak ellenére a kiadó 2012 végére betervezte a folytatást.

A Metro: Last Light korábbi tervei arról szóltak, hogy a fejlesztés valamikor 2012 harmadik negyedévében fejeződhet be és ezt követően a THQ széles mosollyal kiadta volna a minőségi szórakozásnak szánt produktumot.

A THQ ma frissítette álláspontját, miszerint a Metro: Last Light-ot fejlesztő 4A Games srácainak több időre van szüksége a játék csiszolására, finomítására. A THQ vezérigazgatója, Brian Farrell is megjegyezte, hogy a vállalat nagy hangsúlyt fektet a Metro szériára, és megígérte, hogy jobban odafigyelnek a hibákra és kétszer annyit költenek majd marketingre, mint azt tették a Metro 2033 esetében.

A Metro: Last Light szerelvénye a THQ legutóbbi döntése szerint 2013-nál előbb nem várható a vágányon, de akkor PC-n, PS3-on, X360-on és Wii U-n is befut majd.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)