Hirdetés

2010 kérdései: második rész - Lesz-e új király az MMORPG-k trónján?

|

Régóta foglalkozatja a PC-s játékosokat, hogy az 5 éves WoW hegemóniát valaha képes lesz-e valamelyik versenytársa megtörni...

Hirdetés

2010 ebból a szempontból ígéretes évnek tűnik, hiszen elkészül majd a Bioware stúdióiban fejlesztett új Star Wars MMO, a "The Old Republic"

Sokan és sokféle szempontból körüljárták ezt a kérdést, de egy tény - mind a fejlesztői háttér, mind a franchise, mind a világ ismertsége nagy-nagy sikerre predesztinálja a The Old Republicot. Vajon ez a siker felülmúlja majd a WOW-ét? Netán megvalósul a békés egymás mellett élés lehetősége? Esetleg bukni fog a TOR? Vagy netán valamelyik másik MMO (Star Trek Online, DC Universe Online, All Points Bulletin, The Secret World stb...) lehet a tronfosztó? Ha igen, akkor vajon melyik?

Megannyi kérdés, amelyre várjuk válaszaitokat, véleményeiteket..

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)