Hirdetés

[Vége] Late Night Live Aréna - Kérdezzetek!

|

Ma korábban mehettek aludni: a Late Night Live Aréna hamarabb kezdődik, cserébe viszont egy új vendéget is üdvözölhettek.

Hirdetés

Január vége van, így időszerű, hogy megtartsuk 2013 első Late Night Live Arénáját, melynek speciális tulajdonsága, hogy este 9 helyett este 7-kor kezdődik. A vendégek ezúttal HP, EndreMan, Nightwolf és az ebben a műsorban most debütáló Daev, akinek cikkeit már évek óta olvashatjátok a GameStar hasábjain, arcát viszont csak pár hete kezdte vállalni (ilyen félénk fiú ő, de nem ijed meg a keményebb témáktól sem). Lehet, hogy Paca is beugrik, de reméljük, hogy nem. Kérdezzetek egy (vagy több) KÉRDÉS szócskával ellátott kommentben, várunk titeket szeretettel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)