Hirdetés

100-nál is több mod kellett hozzá, de Star Wars játék lett a Starfieldből

|

Bár törölték a sokak által várt Star Wars FPS-t, mégis van mód arra, hogy egy mandalóri bőrébe bújjatok.

Hirdetés

A Starfield fogadtatása meglehetősen vegyes volt, és még azok sem voltak teljesen elmosva tőle, akik egyébként élvezték a Bethesda új RPG-jét. A modderek persze új játszóteret kaptak, és azonnal munkához is láttak. A NexusMods számtalan kisebb-nagyobb javítást és bővítést kínál mindenkinek, és sci-fi játékról lévén szó, ez rengeteg Star Wars dolgot jelent.

Egy YouTube alkotó és lelkes modder, DeityVengy meg is fogta az összes Star Wars bővítést és rá is csapta azokat a Starfieldre.

Hirdetés

Aki valaha modolt már valamit, az pontosan tudja, hogy mennyire könnyű összeakasztani elemeket, és leolvasztani az egész boot folyamatot. Ettől lesz annyira lenyűgöző, hogy Deity a több mint 100 Star Wars moddal képes volt egy koherens játékélményt összeállítani.

"Gyakorlatilag letöltöttem minden Star Wars modot a Nexusról, és azt használtam alapként. Erre még rápakoltam a saját egyedi szerkesztéseimet."

- mondta az alábbi videó készítője. Köszönhetően a számtalan extra elemnek, ebben a videóban láthatjátok, ahogy egy ádáz mandalóri a galaxist járja, birodalmi bázisokat zsebel ki, lépegetőket robbant fel, és zsebre teszi azt, ami neki jár.

A Ubisoftnak hosszú évekig tartott, hogy összerakjon egy Star Wars akciójátékot, Deity pedig mindezt megoldotta egy barlangban, egy rakat szemétből! Az alkotó egyébként össze is állította a saját mod csomagját, amihez rengeteg dolgot kell majd letöltenetek. Mi azt javasolnánk, hogy maradjatok a leírásnál, és imádkozzatok sebesen, hogy minden egyben maradjon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)