Hirdetés

100ft Robot Golf launch trailer - sportolni csak így jó

|

Imádjuk azokat a játékokat, amelyek már a címükben elárulnak mindent a játékmenetről, a 100ft Robot Golf pedig pontosan azt tudja, amit a név ígér: óriásrobotok golfoznak.

Hirdetés

Pár napja már olvashattátok a 100ft Robot Golf nevét a PlayStation VR-ra megjelenésekor elérhető játékok listájában, ugyanis a No Goblin különc címe is egy közülük. 

Most őszintén! Mégis milyen meglepetések várhatnak a gyanútlan játékosra egy olyan játékban, amelynek az a lényege, hogy böhöm nagy robotokkal űzzük a golf úri mesterségét? A 100ft Robot Golf viszont még erre az őrült alapfeltevésre is képes rálicitálni: a sportba oltott akcióban klasszikus anime ihletésű átvezetők várják az érdeklődőket, rombolást kapunk rombolás hátán és egy négy játékost támogató osztott képernyő is közrejátszik a furcsaság mutató kilengésében. A launch trailer azért megpróbál valamiféle ízelítőt adni ebből a fékevesztett mókából, de képtelenség teljesen felkészülni arra, amit a játékmenet tartogat. 

A No Goblin fejlesztőcsapat egyébiránt csak két tagot számlál, akik közül az egyik a Twisted Pixel és a Harmonix dizájnere, Dan Teasdale. A 100ft Robot Golf már elérhető PlayStation 4-re a PlayStation Store-ból. Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)