Hirdetés

10 közelgő indie játék, ami nagy siker lehet

|

Erős évet fogunk zárni a játékmegjelenések terén, viszont a legnépszerűbb AAA címek mellett érdemes foglalkozni a kisebb stúdiók potenciális remekműveivel is.

Hirdetés

Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef

A Warhammer 40,000 univerzumában alapvetően nem a könnyed humoré a főszerep, viszont a Rogueside kalandjátéka laza, de brutális ork akcióval kecsegtet. A kézzel rajzolt világban a klasszikus 2D platformerekre jellemző játékmenet vegyül a hatalmas fegyverarzenállal, a beszólogató orkokkal és a jópofa párbeszédekkel. Négy különböző karakterrel vághatunk majd bele az akcióba egyedül vagy akár több társunkkal, és a bossharcok mellett még PvP módban is lehet darálni egymást. A Rougeside Guns, Gore & Cannoli sorozata hasonló pörgős játékmenettel és elborult poénokkal sokak kedvence lett, nem lepődnénk meg, ha a Shootas, Blood & Teef hamar népszerűvé válna.

Marauders

Ahogy a SIGNALIS, úgy a Marauders is egy disztópikus alternatív valóságban játszódik, viszont ebben a sci-fi világban a taktika és a türelmes megoldások vezetnek sikerre. A Small Impact Games játékában űrkalózként egyedül vagy két társunkkal kell helytállnunk a diesel-punk 1990-es években, ahol mindenki kíméletlen, és bármit megtesz a zsákmányért. A lövöldözéseken kívül bizonyíthatjuk rátermettségünket az űrcsatákban is, ahol a felújítható és bővíthető hajónkkal kell navigálnunk - és nem a mesterséges intelligencia, hanem valódi játékosok ellen.

Hirdetés

Ghost Song

Űrkalandban lesz részünk az Old Moon játékában is, viszont a Ghost Song nem egy alternatív valóságot, hanem egy különleges bolygót mutat be. Főhősünk Lorian, egy Deadsuit, aki felfegyverkezve, emlékek nélkül ébred egy hosszú álomból, és készen áll, hogy bármilyen kozmikus szörnyeteggel felvegye a harcot. A metroidvania játékmenet során az akció mellett a felfedezés, az önismeret és a misztikumok feltárása is fontos szerepet kap, illetve nem lehet szó nélkül hagyni az ellenségek és az eszközeink változatosságát. A kalandunk során nem leszünk egyedül, több szereplő is támogatja utunkat egyedi történetekkel.

Little Devil Inside

Első pillantásra egy könnyed hangvételű alkotásnak tűnhet, azonban komoly mondanivalóval és rengeteg kalanddal igazi egyedi történetet élhetünk át a Neostream Interactive akciójátékában. Számos területet fedezhetünk fel, nem lesz hiány a túlélő játékelemekből, és a pörgős boss csatákból sem. A hangulatot különlegessé teszi, hogy több perspektívában, illetve több stílusban játszódik a sztori, illetve a narráció is remeknek ígérkezik. A stílust egyébként a viktoriánus kor és a steampunk ihlette, de szatirikus, a videojátékokat kicsit kifigurázó aspektusokra is számíthatunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Asterigos: Curse of the Stars

Az alternatív XIX. század után pedig utazzunk vissza az időbe, pontosabban a görög és a római mitológiák korszakába, ahol Aphes városát fedezhetjük fel Hildával, a bátor fiatal főhősnővel. Az Acme Gamestudio akció-RPG-jében megannyi egyedi ellenséggel csaphatunk majd össze, és a souls-like stílushoz igazodva mítikus bossok ellen is fel kell vennünk a harcot. Egyszerre két fegyvertípust használhatunk, így kedvünkre kombinálhatjuk stílusunkat, de az akció mellett a történet sem elhanyagolható, ugyanis Aphes számos titkot rejteget, a város sorsát pedig közvetlenül befolyásolják a döntéseink.

Ti milyen indie alkotások megjelenését várjátok idén? Milyen címekkel bővítenétek a listát?

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)