Hirdetés

A következő generációs Xbox Anaconda kódnéven fut

|

Az Anaconda lesz a következő generáció erősebbik képviselője.

Hirdetés

Ahogy az Scorpio volt az Xbox One X kódneve, úgy a következő Xbox generációban az Anaconda az erősebbik változat neve. A következő gépeket Scarlett összefoglaló néven emlegeti a Microsoft, a hírek szerint pedig ezen belül lesz egy gyengébb és egy erősebb verzió.

Hirdetés

Az Anaconda komolyabb processzort és grafikai magot kaphat az AMD-től, és a pletykák szerint egy SSD fogja garantálni a gyors töltési időket. Az olcsóbb Scarlett gép kódneve elvileg Lockhart lett, és akárcsak az Xbox One S, úgy ez is rendelkezik majd az összes fontosabb funkcióval. Mindkét konzol teljesen kompatibilis lesz az Xbox, Xbox 360 és Xbox One címekkel. Mind a Lockhart, mind az Anaconda megjelenése a tervek szerint 2020-ban várható.

Amíg a következő generáció a nagy belépőjére készül, addig a Windows Central infói szerint a lemezmeghajtó nélküli Xbox One is közeleg. A legolcsóbb Xbox One a hírek szerint csak digitális játékokat tud majd lejátszani, de ennek megkönnyítésére a Microsoft egy új programmal készül, amivel a fizikai gyűjteményünket digitálissá konvertálhatjuk. Hasonló program az Xbox One eredeti indulásakor is tervben volt, de erről akkor letettek az akkori kritikák hatására. Meglátjuk, hogy ezúttal ez mennyire lesz sikeres.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)