Hirdetés

Újabb részletek szivárogtak ki az Xbox Series S-ről

|

Akár 120fps-re is képes lesz 1440p-s felbontás mellett, a gyors töltésért pedig egyedi NVMe SSD felel.

Hirdetés

A Microsoft nem tud lépést tartani a villámgyors szivárogtatókkal. Nemrég ugyanis kiderült az Xbox Series X és Series S ára, illetve megjelenési dátuma, majd nem sokkal ezt követően a redmondiak be is jelentették az Xbox Series S konzolt, továbbá annak hivatalos ajánlott fogyasztói árát is leleplezték, utóbbi nálunk 113 990 forint lesz. A WalkingCat néven futó szivárogtató viszont időközben újabb részleteket villantott meg.

Hirdetés

A közeljövőben ígérte, hogy még többet elárul majd a Sieres S-ről a Microsoft, ami nem is árt, hiszen a pontos specifikációt, illetve a megjelenési dátumot továbbra sem ismerjük. Nos, az alábbi kiszivárgott videón már jóval pontosabb részleteket is láthatunk.

A másfél perces előzetesben megcsodálhatjuk a fehér borítást kapó Xbox Series S-t, melynek kapcsán next-gen teljesítményt ígérnek nekünk, és ismételten aláhúzzák azt, hogy ez a valaha készült legkisebb Xbox konzol, közel 60%-kal lesz kisebb, mint a Series X. A jóárasított és méretcsökkentett új konzolban egyedi, 512 GB-os NVMe SSD lapul, ez hivatott biztosítani a next-gen sebességet, a gyors töltést és a játékok közötti azonnali átváltást.

Az Xbox Series S nem kap lemezmeghajtót, teljesen digitális játékélményre kell készülnie azoknak, akik beruháznak rá - nem véletlen, hogy külön kiemelik, mennyire passzol hozzá az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés. A reklámfilm szerint akár 120fps-t is kisajtolhatunk belőle 1440-s felbontás mellet, sőt a raytracing támogatás sem marad ki belőle. Teljesen a 4K-ról sem kell lemondanunk, médiatartalmakat képes lesz így futtatni streamelve a konzol, illetve felskálázott 4K-ra a játékok esetében is számíthatunk. 

A fentiek alapján hogy tetszik nektek az Xbox Series S?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)