Hirdetés

Kiszivároghatott az Xbox Series X és Series S ára, valamint megjelenési dátuma

|

Az Xbox Series S konzolról ráadásul friss képet is tudunk mutatni.

Hirdetés

Még mindig a sötétben tapogatózunk a next-gen konzolok ára és megjelenési dátuma tekintetében, noha az szinte bizonyos, hogy valamikor november folyamán dobják piacra a PlayStation 5 és Xbox Series X konzolokat. Valamint azt az Xbox Series S-t, amit hivatalosan még mindig nem leplezett le a Microsoft. Most azonban a Windows Central több forrásra hivatkozva is tudni véli, mi lesz az új Xbox konzolok végeleges ára, illetve pontos megjelenési dátuma.

Hirdetés

Értesüléseik szerint az Xbox Series X 499 dollárba kerül majd, de megvásárolható lesz havi 35 dollárért az Xbox All Access program keretein belül (ez ugyebár annyit tesz, hogy egy havi összegért az ember csak bérli a konzol, amihez Xbox Game Pass előfizetést is kap). Kistesó, vagyis az Xbox Series S pedig 299 dollárért vásárolható majd meg, ennél a konzolnál havi 25 dollárba kerül az Xbox All Access előfizetés. Elvileg mindkét új Xbox 2020. november 10-én kerül fel a boltok polcaira. 

Mindezeken felül elvileg megérkeztek az első képek is az Xbox Series S konzolról, amit eddig egy "alacsonyabb" Series X-ként ábrázoltak, de Brad Sams tweetjei alapján ezzel szemben a valóság az, hogy egy a Series X-nél "vékonyabb" konzolt kapunk, amin egy hatalmas kör alakú szellőzőrácsi is helyet kap. 

Most már tényleg itt lenne az ideje, hogy a Microsoft (és persze a más oldalon a Sony is) bejelentse a hivatalos árakat és a nagy napot, sőt ennyivel a start előtt nem ártana már a Series S-t sem leleplezni. 

Ti meg vagytok elégedve az árakkal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)