Hirdetés

Teljes egészében kiszivárgott az Xbox eddig nem látott előadása

|

Ez az a beszélgetés, amelynek keretében a jövő héten be akarták jelenteni az Xbox Series S-t.

Hirdetés

Nagyjából egymillió szivárgás után a Microsoft sem várt tovább, a héten leleplezte az Xbox Series X és Series S árát, megjelenési dátumát, és minden fontos részletét. Phil Spencer azért megjegyezte Twitteren, hogy nem ez volt a terv, a jövő héten akarták bemutatni a kisebb konzolt, de a csapat gyorsan tudott reagálni, így végül simán lement a bejelentés.

Hirdetés

Azt még nem tudni, hogy a jövő héten lesz-e valamilyen Xbox prezentáció (viszont az biztos, hogy a Sony tart egy PlayStation 5-öset, amin alighanem megtudjuk az árakat és a megjelenés idejét).

Ugyanakkor a korábban is lelkesen szivárogtató WalkingCat Twitter-fiókon megjelent egy elvileg kizárólag a sajtónak szánt előadás négy részletben; ebben Spencer és más magas rangú vezetők beszélgetnek Cindy Walkerrel, az Xbox platform marketing vezetőjével. Új infót nem tudtunk meg ahhoz képest, amit már a héten bejelentettek, de érdekes látni, hogy mi megy ilyenkor kárba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)