Hirdetés

A Gears of War 4-es külső merevlemeznek az Xbox One-osok és a PC-sek is örülhetnek

|

Úgy tűnik, a Seagate-nek bejött a kifejezetten az Xbox One-hoz való külső merevlemezek gyártása, ugyanis egy Gears of War 4-es széria elkészítésére is leszerződtek a Microsofttal.

Hirdetés

Mivel a One házát nem arra tervezték, hogy gyakran felnyissák, ezeknek a gépeknek az esetében egy fokkal macerásabb a belső tárhely bővítése, mint mondjuk egy PS4-nél. Az egyre terebélyesebb játékok persze ezeken a platformokon is problémát okoznak, így a Seagate hivatalos Xbox One Game Drive-jához hasonló megoldások elég népszerűnek számítanak.

A Microsofttal közösen készített külső merevlemez pedig valószínűleg elég sikeres lehetett, mert az eredeti modell leleplezése óta bevezetésre került egy 4 TB-os kiadás is, amit most ismét egy 2 terás, ám különleges díszítéssel ellátott modell követ. A Seagate emberei valószínűleg összedolgoztak a hivatalos Gears of War 4-es Xbox One S tervezőivel, ugyanis a külső HDD háza is nagyon hasonló a limitált szériás géphez. Hasonlóan a zöld borítású Game Drive-hoz, Amerikában ez a modell is száz dollárba kerül majd, ami az európai vámok és adók után 40 ezer forint közelébe kúszik fel. Természetesen PC-vel is kompatibilis.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)