Hirdetés

Game Drive for Xbox - ha kevés a helyed Xbox One-on, ez majd segít

|

A Microsoft bejelentette, hogy végre elfelejthetjük a gigák számolgatását és a szabad hely hiánya miatti feszültséget az Xbox One esetében, ugyanis jön a 2 TB-os külső merevlemez.

Hirdetés

Egy olyan világban, ahol már az első nap méretes javításokkal bombáznak minket és 40-50 gigabájtos foglaló játékok is előfordulnak, kicsit kevésnek érezheti az egyszeri játékos a PlayStation 4 és az Xbox One kapacitását. Persze a jelenlegi generációs konzolok már elérhetőek 1TB-os változatban is, de nyilván akinek van már ilyen masinája, az nem szeretné kidobni csak ezért.

Pontosan ennek a hiányosságnak a kiküszöbölésére adja ki a Seagate az Xbox One-hoz szánt USB 3.0-ás külső HDD-jét, amely Xbox logóval, szép zöld színnel és nem utolsó sorban 2 terabájttal egészíti ki a redmondiak új konzolját (de akár az Xbox 360-at is). A még ebben a hónapban elrajtoló Game Drive for Xbox ára 110 dollár (~31350 forint) és hivatalos engedéllyel rendelkező termék, amit a Microsoft is jóváhagyott, tehát teljesen támogatott a használata.

Ti beszerzitek majd a Seagate HDD-jét vagy elégedettek vagytok egyelőre a gyárival?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)