Hirdetés

Így építs menő Rocket League PC-t!

|

Ha a Rocket League annyira a szíved kuglófjának mazsolája, hogy a kedvéért építenél egy egyedi PC-t is, akkor ezt a videót mindenképpen érdemes figyelemmel követned.

Hirdetés

A Rocket League jelenleg az egyik legsikeresebb online móka, így nem csoda, hogy van, aki kifejezetten a Psyonix játékának stílusában épít PC-t, azonban a Stephen Hoad által vezetett Oz Modz nem (csak) kedvtelésből ragadott csavarhúzót, hanem egy verseny miatt. 

Hirdetés

Az egyedi Rocket League masina a Cooler Master Case Mod Series 2017 indulója, de számunkra nem ezért érdekes, hanem az építése miatt. Hoad ugyanis videón rögzítette, hogyan alkotta meg a speciális, narancs, illetve kék színekben pompázó házat ízléses, hatszögletes rácsmintával és a hozzátartozó Rocket League logóval/kocsikkal. Íme:

Az egyedi Rocket League PC a következő komponensekből áll: 

Ház: Cooler Master Elite 110
Alaplap: ASUS Crosshair VI Hero
RAM: G Skill Trident Z (4 x 8GB)
CPU: AMD Ryzen 1700x
GPU: Asus Strix Radeon RX480
HDD: Seagate 2TB Firecuda
Táp: Cooler Master V1000

Ti milyen játék stílusában készítenétek hasonló konfigurációt? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)