Hirdetés

Natív 4K-ban futnak majd a játékok a Project Scorpión

|

Az Xbox divízió feje Twitteren válaszolt egy rajongó kérdésére, amiből kiderült, hogy nem a PS4 Pro-féle felskálázott megjelenítésről van szó.

Hirdetés

Az elmúlt napokban ismét a figyelem középpontjába került a Project Scorpio, köszönhetően annak, hogy kiszivárgott néhány új részlet a hardver kapcsán, illetve hogy a Microsoft marketingesei eltüntették a VR-támogatásra utaló jeleket a weboldalról.

Ennek köszönhetően többen is kérdéseket szegeztek Phil Spencerhez, aki készségesen válaszolt is néhányra. Az egyik legfontosabb persze a "képes lesz-e a Scorpio 4K-ban futtatni a játékokat?" volt, amire Spencer egy határozott igennel felelt.

Persze hogy aztán ezt minden esetben tartani tudják-e, az már egy más kérdés. Mi örülnénk a legjobban, ha az új konzol first- és third-party, indie és AAA címek esetén is lazán kihajtaná a játékokat 4K-ban, de az Xbox One után azért egyelőre bemondásra nem hiszünk el mindent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)