Hirdetés

Project Scorpio - mégsem támogatja a virtuális valóságot?

|

A Project Scorpio hivatalos weboldalán ezidáig azt olvashattuk, hogy a konzol támogatja majd a valósághű VR megoldásokat, ezt a részt azonban most teljes egészében törölték, ami több dolgot is jelenthet.

Hirdetés

Korán bejelenteni valamit nem feltétlen jó dolog. Mindegy, hogy játékról vagy hardverről van-e szó, egyáltalán nem biztos, hogy az ígéreteket a két évvel későbbi megjelenéskor is be tudják tartani, ilyenkor pedig általában csalódott rajongók tucatjaival kell szembenéznie a kiadónak.

Ezúttal a NeoGAF fúrumozói (ki más?) vették észre, hogy a Project Scorpio weboldalán a technikai leírásnál megváltoztattak ezt-azt, és ami a legfontosabb, törölték a VR-támogatásra vonatkozó részletet.

Ilyen volt.

Ilyen lett.

A pontos okokat egyelőre nem ismerjük, így természetesen abban sem lehetünk biztosak, hogy a Scorpio teljes egészében mellőzi majd a virtuális valóságot (ez hatalmas érvágás lenne, főleg annak fényében, mennyire jól teljesít a PSVR), de az biztos, hogy mozgolódás van a háttérben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)