Hirdetés

Kiszivároghattak az Xbox Series S specifikációi, ezt tudja majd a gyengébb gép

|

A pletykák szerint még augusztusban megláthatjuk, milyen lesz az Xbox Series X kistesója, a bejelentéssel együtt pedig mindkét gép árazásáról lehull a lepel.

Hirdetés

Már a következő generációs Xboxokat érintő legelső pletykák is arról szóltak, hogy két különböző gép érkezik majd, de a Microsoft ezidáig csak az erősebb konzolt mutatta meg a nagyközönségnek. Egy szivárgás most egy kis képet ad arról is, hogy milyen felszereltséggel érkezhet az olcsóbb Xbox Series S.

Hirdetés

Nagyjából egy hete már napvilágot látott néhány fehér kontroller, melyek feltehetően az Xbox Series S-hez járnak majd. Noha a Series X esetében szinte már mindent elárult a Microsoft, a gyengébb konzolról jóformán semmit nem tudunk. Most a The Verge vezető szerkesztője, Tom Warren osztott meg egy összehasonlítást a két következő generációs Xboxról:

Eszerint a gyengébb gép sem panaszkodhat felépítés terén, hiszen sok esetben ugyanolyan hardver duruzsol majd benne, mint az Xbox Series X-ben. A legnagyobb különbség, hogy ennek számítási kapacitása 4 teraflop lesz, szemben az erősebb gép 12,15 TFLOP-os teljesítményével, mely a jóval gyengébb GPU-nak tudható be. 

Emellett egy másik fontos különbség az is, hogy az Xbox Series S-ben egyáltalán nem találunk optikai meghajtót, tehát kizárólag digitálisan szerezhetjük be hozzá játékainkat. Ezzel valószínűleg egész sokat spóroltak a Microsoft mérnökei, így remélhetőleg ezen modell megvásárlása érezhetően kevesebbet von majd el a családi költségvetésből.

A pletykák szerint a gyártó augusztus második felében mutatja majd be az Xbox Series S-t, és ezzel együtt azt is leleplezi, hogy mennyibe kerül a két konzol. Mindez persze csak pletyka, tehát a fentiek közül semmit ne vegyetek készpénznek, viszont mivel vészesen közeledik az őszi szezon, így jó eséllyel hamarosan fény derül az igazságra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)