Hirdetés

Videóban mondjuk el, milyen a viking élet az Assassin's Creed Valhallában

|

Végre nem csak a mennyiséggel akar lenyűgözni a Ubisoft, az Assassin's Creed Valhalla mindenből pont annyit adagol, amennyi még nem fekszi meg a gyomrotokat.

Hirdetés

Írott Assassin's Creed Valhalla tesztünket már olvashattátok, de természetesen a Ubisoft egyik legjobban várt idei játéka kapcsán videóval is készültünk nektek. A Valhalla tökéletesen illeszkedik az előző két AC epizódhoz, így ha szerettétek az egyiptomi és az ógörög kalandot, akkor egy viking klánt vezetve az angol királyságokban is széles mosollyal az arcotokon tépitek majd fel a kolostorok ajtaját, és szabadítjátok meg fejüktől az angolszász katonákat.

Nem csavar nagyot a recepten, nem forradalmasítja a szériát, de nem is ez a feladata. Szépen zárja a mostani trilógiát, azt pedig örömteli látni, hogy bizonyos pontokon önmérsékletet tudtak tanúsítani a fejlesztők, a térkép méretei és az azon elszórt megtalálható apróságok mennyisége végre nem az indokolatlan megalomániát tükrözi.

Hirdetés

A játéknak akadnak persze hibái is (ezek nagyja értelemszerűen későbbi patchek segítségével javítható lesz), az alábbi videóban ezekről is részletesen mesélünk nektek. Bökjetek hát rá a hívogató Play gombra, és nézzétek meg, számunkra milyen élményt volt képes nyújtani az Assassin's Creed Vahalla.

Novemberben temérdek videóval készülünk nektek, a 10-én este 7 órakor elstartoló Game Pass Fesztiválon pedig az Assassin's Creed Vahalla is újra elő fog kerülni. Már csak ezért is megéri feliratkozni, illetve megbirizgálni a csengettyűt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)