Hirdetés

Videóban meséljük el, milyen lett a World of Warcraft: Shadowlands

|

Rengeteg időt töltöttünk a Shadowlands lélegzetelállító világában, és azt kell mondjuk, a Blizzard végre visszatalált a megfelelő útra.

Hirdetés

Semmiképpen sem szerettük volna elkapkodni a World of Warcraft: Shadowlands tesztjének publikálását, mivel egy MMORPG-be bőven kell játékidő pakolni azelőtt, hogy megfontolt véleményt tudjon alkotni róla az ember, ehhez nem elég belekukkantani a bétába, a szerverek élesedése után kell annyi játékórát ráfordítani, amennyit csak nem szégyellünk. 

Szerencsére Hunter pedig cseppet sem szégyellős. A Shadowlandsről készült írását már olvashattátok nemrég, most viszont a megszokott módon videós formában is elkészítettük a tesztet. 

Hirdetés

A Shadowlands a jelenlegi formájában egy nagyon jól sikerült kiegészítő, és szépen lefektetett alap, amire remélhetőleg sok kiváló újdonsággal építkeznek majd a fejlesztők. A további részletekért bökjetek rá a Play gombra.

Az ünnepeket alatt folyamatosan érkeznek majd az új videót, ha pedig nem akartok lemaradni róluk, akkor mindenképpen iratkozzatok fel, és bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítéseket kapjatok a friss anyagokról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)