Hirdetés

Van olyan jó a Furiosa: Történet a Mad Maxből, mint A harag útja?

|

George Miller szerencsére nem rálicitálni akart a 2015-ös A harag útjára, így a Furiosa nem lett ugyanolyan monumentális, de kevésbé jó sem.

Hirdetés

George Miller eredetileg azt tervezte, hogy a Mad Max - A harag útjával együtt forgatja le a mozi előzményfilmjét, de végül az élet közbeszólt. Nem keveset kellett tehát várni a 2015-ös rész után, hogy az abban felbukkant új karakter, Furiosa megkaphassa saját eredettörténetét, de a helyzet az, hogy a közel 10 éves kihagyás mellett is bőven megérte, hogy elkészülhetett ez a film.

A Furiosa: Történet a Mad Max lassan építkezik, és közben izgalmas karaktereket mutat be kellő mélységgel, szorgosan bővíti a nagy Mad Max lore-t, és bár utolsó harmadában nem teljesen tudja, hogyan helyezze el az aktuális konfliktus közepén a címszereplőt, összességében egy remek moziélmény lett. Az alábbi videóban részletesebben is kifejtjük, hogy miért. 

Hirdetés

Miután már ti is láttátok a filmet, természetesen mint mindig, most is lent, a kommentek között mondhatjátok el a ti véleményeteket!

Ha semmiképp sem akartok lemaradni a csatornára érkező videós tartalmakról, akkor iratkozzatok fel és persze bökjétek be a csengettyűt. Ha esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni. Minden ilyen kedvességet nagyon köszönünk nektek!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)