Hirdetés

Van 18 perced a Vaják: A tó úrnője című kötetre?

|

Elérkeztünk a nagy fináléhoz, noha Ríviai Geralt történetének lezárását követően még foglalkoznunk kell majd az utolsó Vaják kötettel is.

Hirdetés

Nyugalom, nem feledkeztünk el a Vaják regényeket felgöngyölítő videós sorozatunkról sem, kisebb kihagyás után pedig elkészült az utolsó regényt (de nem az utolsó kötetet) feldolgozó magyarázónk is. 

Hirdetés

Bár maga a Vaják regényfolyam ennél a pontnál véget ér, mi még mindenképp készíteni fogunk egy videót. A Vaják: A tó úrnőjével lezárult az a nagyívű eposz, mely megismertette az olvasókkal Geralt, Ciri és Yennefer sorsát, azonban Andrzej Sapkowski úgy érezte, hogy még maradtak olyan történetek Ríviai Geralt életéből, melyeket érdemes lehet elmesélni. A ténylegesen utolsó kötet, a Viharidő az első könyv, vagyis Az utolsó kívánság novellái közé illeszthető be időrendben, és visszarepíti az olvasókat abba az korba, amikor a Fehér Farkas még nem sokat törődött a sorssal és a világ grandiózus eseményeivel, mindössze egyszerű vajákként kereste kenyerét.

De ne szaladjunk még ennyire előre, első körben nézzétek meg a Vaják: A tó úrnője kötetről készített összefoglalónkat.

Ha nem akartok lemaradni a Witcher történelem videósorozat fináléjáról, valamint többi videónkról sem, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)