Hirdetés

Profik ellen játszva próbáltuk ki, milyen a Valorant

|

Egy hétvégén át játszhattunk a játékkal a legnépszerűbb streamerek és nagy nevű CS:GO-sok, overwatchosok, siege-esek társaságában.

Hirdetés

Pár nap múlva indul a Valorant zárt bétája, melynek keretében jó néhány játékos kipróbálhatja majd, hogyan képzel el a League of Legends-szel már bizonyított stúdió egy csapatalapú taktikai FPS-t.

Hirdetés

Kaci volt a szerencsés, aki részt vehetett a Riot Games (nyilván) virtuális prezentációján, majd több napon át, órákon keresztül nyüstölhette a játékot. Az alábbi videóban röviden összefoglalja, amit tudni érdemes, és megmutat pár olyan lövést, amihez hasonlót általában toplistás videókban látunk. Ha többet szeretnétek tudni, olvassátok el beszámolóját.

Hamarosan jövünk még tartalmakkal, sőt, egészen biztos, hogy streamelni fogunk a játékból, úgyhogy mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)