Hirdetés

Nézzük ma együtt az Xbox nagy bejelentéseit!

|

Ma este természetesen mi is élőben közvetítjük az Xbox Games Showcase 2024-et.

Hirdetés

Az "E3 nélküli E3", vagyis a mára már jóval széttagoltabb nyári videojátékos bemutatók sorát a Summer Game Fest Live nyitotta, ma este pedig jön a következő nagy állomás, vagyis az Xbox Games Showcase 2024, amit mi is élőben fogunk közvetíteni, Kaci vár majd benneteket, hogy veletek együtt izgulja végig a teljes előadást. 

Biztosan a műsor része lesz majd a Call of Duty Black Ops 6, de ott lehet még a State of Decay 3, az új Doom-játék, vagyis a Dark Ages, az Indiana Jones and the Great Circle, és nem lenne meglepő, ha a Sea of Thieves kapcsán is villantanának valamit, sőt az első Starfield DLC-t is megmutathatják. 

Hirdetés

Az Xbox műsora pontban 19 órakor fog elkezdődni, a mi élő adásunk 5 perccel korábban kezdődik majd el.

Minden pénteken új élő adással jelentkezünk, ha nem akartok lecsúszni róluk, akkor érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönetet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk, bárhogy is tesztek. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)