Hirdetés

Nézzük együtt a PlayStation State of Play bejelentéseit!

|

Mit főzött ki ezúttal a Sony? A legújabb PlayStation State of Playen hamarosan kiderül.

Hirdetés

Ma éjjel a Sony ismételten tart egy rövidke PlayStation State of Play prezentációt, ezúttal nagyjából 20 percnyi műsorra lehet számítani, melyben főként külsős fejlesztők játékai jelennek majd meg. Egyelőre nem lehet pontosan tudni, mit is mutatnak nekünk.

Kaci a megszokott módon közvetíteni fogja a teljes State of Playt a GameStar Hungary YouTube-csatornáján.

Hirdetés

Az élő adás 22:45-kor fog elkezdődni, nagyjából negyedórával a PlayStation saját streamje előtt. Így még bőven lesz idő Kacival átbeszélni a show startja előtt azt, hogy mire is lehet számítani az adás során, illetve ki mit vár a legjobban.

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)