Hirdetés

Margot Robbie elképesztő vagyont kaszált a Barbie-val, de más is történt a héten

|

A GameStar Hype-ban ezen a héten is elhoztuk nektek a legfontosabb gamer, geek és mozis híreket.

Hirdetés

Röhejesen sok pénzt zsebel be Margot Robbie a Barbie kifulladni nem akaró sikerével, de még ennél is izgalmasabb talán, hogy a Barbie az amerikai és a globális bevételeket tekintve is a Warner második legtöbb pénzt bezsákoló mozija, ami egészen meghökkentő teljesítmény. 

A legújabb GameStar Hype-ban azért nyilván nem csak Greta Gerwig filmjéről lesz szó: kitérünk például arra is, hogyan menekülnek a játékmegjelenések a Marvel's Spider-Man 2 környékéről, vagy épp milyen botrányba keveredett a Linus Tech Tips YouTube-csatorna.

Hirdetés

Kaci persze ezeken felül is egy halom hírrel érkezett, de van még egy fontos infónk: hétfőn, A híd legújabb élő kibeszélőjében a foodora valami extra meglepetéssel is készül nektek, könnyen lehet, hogy aznap olcsóbban rendelhetitek majd meg a vacsorát, további részletek az adásban!

Ha tetszett az új GameStar Hype, akkor ezt bátran írjátok meg kommentben, dobjatok a videóra egy like-ot, és persze iratkozzatok fel a csatornánkra, ha még nem tettétek volna. 

A GameStar Hype-ot a foodora támogatta. Azt egyébként tudtátok, hogy már megérkezett a foodora új előfizetői szolgáltatása, a PRO? Az első hónap ráadásul ingyenes a PRO100 kuponkóddal! Ide kattintva megtaláltok minden részletet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)