Hirdetés

Fekete Mikivel együtt beszéljük ki A híd 4. és 5. részét, ti is kérdezhettek tőle

|

Folytatódik élő kibeszélőnk, melyben Fekete Mikivel együtt tárgyaljuk ki az HBO Max magyar realityjének történéseit.

Alig vagyunk túl A híd első három részén, már jön is a folytatás, a következő két epizód pedig természetesen úgyszintén kapni fog tőlünk egy élő kibeszélőt. A negyedik és ötödik rész egészen pontosan augusztus 18-án fog felkerülni az HBO Max kínálatába, mi pedig augusztus 21-én 18:00-kor érkezünk a következő livestreammel. Kaci és Csirke mondanunk sem kell, most sem lesznek egyedül a stúdióban, ismételten csatlakozik hozzájuk A híd egyik versenyzője, Fekete Miki profi erőember, videós, streamer.

A híd messze nem tucat valóságshow, nem trash reality, hanem valami sokkal izgalmasabb, sokkal több ezeknél. A versenyzőknek Romániában, a Beliș-tó partján kell elkezdeniük építeni egy nem kevesebb mint 250 méter hosszú hidat, hogy elérjék a tó közepén található ládát és az abban lapuló 30 millió forintot. 

Hirdetés

Első kibeszélőnkben Miki mellett Varga Ádám színész is csatlakozott hozzánk, itt a srácok többek között arról is meséltek, milyen kemény volt a napi munka egy erősen szegényesnek mondható éléskamra támogatásával (nem volt például se só, se cukor a repertoárban), szóba került a vezető kiválasztása, Ádámék küldetése, és természetesen Miki távozása, illetve az első kiszavazás is. De kiderült például az is, hogy Ádám mit hozott magával a forgatásról, illetve Miki mitől könnyezett be az egyik vacsora során.

Ne feledjétek tehát, hogy augusztus 21-én 18:00-kor jön a kibeszélőnk második része, amit mindenképpen úgy lesz érdemes megnézni, hogy előtte már láttátok A híd negyedik és ötödik részét, hiszen ezen epizódok kapcsán nem fogunk spórolni a spoilerekkel.

A híd harmadik, egyben utolsó kibeszélő műsora augusztus 28-án vár majd benneteket, ugyancsak a GameStar Hungary YouTube-csatornán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)