Hirdetés

Kérdéseid vannak a WandaVision után? Nekünk is!

|

Összegyűjtöttük egy videóban azokat a fontos kérdéseket, melyeket nem vagy nem teljesen válaszolt meg a WandaVision fináléja.

Hirdetés

Lezárult az első MUC-s Disney+ tévésorozat, a WandaVision fináléja pedig elég gyorsan el is varrta a szálakat, viszont korántsem felelte meg az összes kérdésünket. Valószínűleg nem mi nagyunk az egyetlenek, akik nagy agyalásba fogtak az évadzáró után, gondolataink pedig az alábbi videóban manifesztálódtak.

Ha jobban szerettek inkább olvasni, akkor egyébként ezt az anyagot cikk formájában is eléritek az oldalon.

Hirdetés

Ha tetszett legújabb videónk, akkor semmiképpen se felejtsétek el ezt egy like-kal tudjátok a tudtunkra adni. Most sem késő feliratkozni és rendeltetésszerűen használni a csengettyűt, mostantól fogva pedig a GameStar csapat tagjaként a csatornatagságra is elő tudtok fizetni. Ennek kapcsán ide kattintva értek el minden fontos tudnivalót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)