Hirdetés

Ha meguntad a World of Warcraftot, ajánlunk néhány MMORPG-t helyette

|

Vannak olyan online szerepjátékok, amiknek érdemes esélyt adni a Blizzard klasszikusa mellett.

Hirdetés

Közel húsz éves már a World of Warcraft, de még mindig nem sikerült letaszítani a trónról, pedig rengetegen pályáznak rá, ingyenes és előfizetős próbálkozások egyaránt akadnak. Bár a Blizzard kultikus MMORPG-je a mai napig frissül és nyolc kiegészítő után rengeteg tartalommal kecsegtet, azonban bőven akadnak olyanok, akik már minden lehetőségét kiapasztották vagy egyszerűen csak megunták. Nekik szedtük össze azokat a címeket, amikre érdemes odafigyelni a műfajon belül. 

Hirdetés

Az Amazon reménysége, a New World sajnos menetrendszerűen késik, de addig is, amíg megérkezik, nézzétek meg az összeállításunkat, amelyben tíz kipróbálásra érdemes online szerepjátékot ajánlunk. Akad itt Final Fantasy, Star Wars, The Elder Scrolls és A Gyűrűk Ura is, de nem lövünk le előre mindent, a teljes felhozatalról részletesen mesélünk nektek az alábbi videóban.

Ha tetszett nektek a videó, akkor iratkozzatok fel és ne felejtsetek el rábökni a kis csengettyűre. Amennyiben támogatnátok is a munkánkat, a csatornatagság funkcióval megtehetitek. Köszönjük!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)