Hirdetés

GameStar Hype 2012.12.03.

|

Nem csak a hó, hanem december első GameStar Hype műsora is a nyakatokba szakadt, hiszen aDaM rendületlenül jelentkezik az aktualitásokkal.

Hirdetés

December harmadika nem csak arról nevezetes, hogy elindult a GameStar Adventi Játéközön akciója, hanem azért sem fogjuk elfelejteni egyhamar, mivel 2012 utolsó havának első Hpye műsoráról beszélünk. Mai adásunkban aDaM tolmácsolásában hallgathattok rövid híreket a játékipar olyan aktuális történéseiről, mint például a PlanetSide 2 megjelenése, a brit játékeladási toplisták alakulása vagy éppen a Project Eternity további sorsáról.

Aki netalán arra számított, hogy aDaM Mikulás ruhában ontja majd magából a hírmorzsákat, annak a virtuális naptára pár nappal előrébb jár, de megnyugtathatunk mindenkit, hogy az év végi előfizetési akció és az Adventi Játéközön is legalább annyira szórakoztató. A decemberi első Hype már befutott, íme:

Jó szórakozást kívánunk!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)