Hirdetés

Gamescom 2018 - videókon a The Crew 2 Gator Rush DLC-je

|

A játék első kiegészítőjében mocsaras tájakra megyünk, hogy abajgassuk egy kicsit az aligátorokat

Hirdetés

Ahogy a többi játéka esetében, úgy a Ubisoft a The Crew 2-nél is áttért a fizetős DLC-kről az ingyenes bővítményekre. Sok mindent kapunk a játék megjelenését követő egy évben, az első ingyenes frissítés a Gator Rush lesz.

Hirdetés

Ebben légpárnás járművekkel száguldozhatunk mocsaras területeken. Az első videó a hangulatot mutatja be, a másodikban pedig a játékmenetet láthatjuk, illetve a fejlesztők mesélnek egy kicsit a fizikáról, a céljaikról. Egyébként az Off-road események közé csatlakoznak az új versenyek, de ezt könnyen ki lehetett logikázni. Négy jármű lesz, mint azt alább megtekinthetitek, ezekből válogathatunk.

Megjelenés szeptember 26-án, PC-re PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)