Hirdetés

Marvel's Avengers - a gamescom után újabb felvételeket láthatunk majd

|

A fejlesztők egyelőre csak a Comic-Con látogatóinak mutattak felvételeket, de többek között biztosítottak minket arról, hogy hamarosan mi is megnézhetjük majd őket.

Hirdetés

Az idei San Diego Comic-Con egyik legfontosabb eseménye a Crystal Dynamics panelje volt, ahol a rajongók az E3-on már bemutatott Marvel's Avengers-ből nézhettek meg pár jelenetet, illetve azt is elárulták, hogy a szélesebb közönség mikor láthat bármi újat a játékból. Még egy kicsit várnunk kell, de még a nyáron lesz nézhető Avengers gameplay.

Hirdetés

A Marvel's Avengers az E3 egyik legjobban várt címe volt, ami mindenki legnagyobb meglepetésre végül nem aratott osztatlan sikert: sokan kifogásolták a látványt, amely a rajongók jelentős része szerint kifejezetten elavultan nézett ki, illetve a karakterdizájn sem nyűgözött le mindenkit. A fejlesztők az E3-at követően megígérték, hogy foglalkoznak a visszajelzésekkel, így már csak azért is érdemes volt várni a Comic-Cont, hogy végre kiderüljön, mennyire sikerült betartani ezt az ígéretet.

A panel során a fejlesztők elárulták, hogy minden karakter megjelenését testreszabhatjuk majd, illetve kihangsúlyozták, hogy bár a trailerben is bemutatott tragédia lesz a történet kiindulópontja, a játék megjelenése utáni időszakra is készülődnek tartalommal. A bemutatott jeleneteket mi még nem nézhetjük majd, a jelenlévők közül többen azt mondták, hogy észrevehetően jobban nézett ki, mint a korábbi bemutató, persze amíg erről mi magunk nem tudunk meggyőződni, addig tényleg csak találgatásként könyvelhető el.

Ha videót nem is láthatunk még, egy rajongónak sikerült elcsípnie pár pillanatot, amelyen megnézhetjük Hulk egy-két variációját, köztük Joe Fixitet is, aki a Hulk rendkívül jól öltözött alteregója. Sajnos egyelőre ennyivel kell beérnünk, de szerencsére a gamescomig kell csak várnunk, ami hivatalosan augusztus 20-án veszi kezdetét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)