Hirdetés

Gamescom 2016 - klasszikus skinekkel bővül a Rise of the Tomb Raider

|

Lara klasszikus kinézetei a Rise of the Tomb Raider PS4 portjához járnak majd, így konzolon akár a 1996-os Tomb Raiderből ismert főszereplővel is játszhatunk.

Hirdetés

A Square Enix korábbi ígéretének megfelelően öt klasszikus Lara kinézet jár a Rise of the Tomb Radier PS4 verziójához, így retro köntösben is kalandozhatunk a játékban. 

Bár nem mondhatni, hogy az eredeti poligonokból készült Lara beleolvad a Rise of the Tomb Raider 3D-s világába, de így is szórakoztató látni ezeket a képeket. A Square Enix még nem jelentette be, pontosan melyik öt régebbi skin kerül be a játékba, de a képeken feltűnik az eredeti, 1996-os főszereplő, illetve a másik képen található kabátból arra következtethetünk, hogy a Tomb Raider 2-ből ismert Lara is játszható lesz.


A kinézetek mellett PS4-re érkezik a Blood Ties egyjátékos kampány, co-op mód és egy extrém túlélő nehézségi szint is, továbbá minden eddigi DLC-t is tartalmazni fog a csomag. A Rise of the Tomb Raider október 14-én érkezik Playstation 4-re.

Nektek, hogy tetszenek a képek? Mi azért a fordított megoldásra is kíváncsiak lennék, amikor az új Laraval játszunk a régi Tomb Raiderben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)