Hirdetés

Megújult formában tér vissza az első rész játéktere a State of Decay 2-be

|

Nem is kell sokat várnunk arra, hogy elénk táruljon a megszépült Trumbull Valley.

Hirdetés

Eredeti, 2018-as megjelenése óta egészen sokat fejlődött a State of Decay 2, de a javítások mellett arra is jutott ideje az Undead Labs csapatának, hogy friss tartalmakkal bővítse a zombis kalandot. Tavaly megjelent a Juggernaut Edition elnevezésű kiadás, ami még jobban felturbózta és kiegészítette az alapjátékot, és nemsokára egy olyan területre látogathatunk el benne, ami sok önjelölt túlélő számára ismerős lehet.

Hirdetés

Szeptember 1-jén érkezik a State of Decay 2: Juggernaut Editionhöz a Homecoming frissítés, ami egyebek mellett visszahozza az első State of Decay pályáját is. Ráadásul Trumbull Valley nem akármilyen formában tér vissza közénk, ugyanis teljes remasteren esett át, és az új verziónak hála a játékosok felfedezhetik, mi zajlik ezen a területen mostanában. Így például új arcokkal és sztorikkal ismerkedhetünk meg, és lezárhatunk régóta húzódó történetszálakat is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Emellett hat új bázist is meglátogathatunk, de jönnek olyan egyedi fegyverek és öltözékek is, amelyek csak Trumbull Valley-ben érhetőek el. A régi-új pálya természetesen friss missziókat és achievementeket is tartogat a játékosok számára.

Időközben a State of Decay 2: Juggernaut Edition játékosainak száma a megjelenés óta átlépte a 10 milliós mérföldkövet, ami egyértelműen azt mutatja, hogy van igény a túlélős mókára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)